Senatorul George Stângă: Am dat startul campaniei „Galați, ai dreptul la #sănătate!”

Distribuie articolul


Investiții în sănătate. Ministrul sănătății, Nelu Tătaru, și senatorul PNL, George Stângă, s-au aflat luni în județul Galați pentru a da startul campaniei „Galați, ai dreptul la #sănătate!”. Programul presupune inaugurarea unor centre medicale în zonele rurale.


Șeful PNL Galați, George Stângă, a anunțat că autoritățile vor să configureze un traseu de sănătate de la Nord la Sud, în județul Galați. primele centre medicale au fost inaugurate la Cerțești și la Matca.


„Prima oprire a fost la Cerțești, unde, alături de primarul PNL, Daniel Cotoranu, am inaugurat noul dispensar al comunei, o unitate medicală construită din fondurile primăriei și care deservește gălățenilor din cele 4 state aparținătoare.Traseul de sănătate a continuat la Matca. Aproape 13.000 de gălățeni din comună vor avea de astăzi un centru medical cu cinci cabinete pentru medicii de familie, ecograf, cabinet stomatologic, cabinete pentru psihologie, logopedie, puncte de recoltare analize. Centrul Medical Uman, finanțat din bani de la primărie, a fost unul dintre proiectele ambițioase ale primarului PNL, Nelu Costea, pentru oamenii care locuiesc în Matca”, a anunțat pe Facebook, George Stângă.


Vizita ministrului Tătaru continuă cu opriri la Spitalul Județean și la Prefectura Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like