EDITORIAL/ Pucky, aiuristic, bre…!

Distribuie articolul

Odată cu apropierea datei în care se va intra oficial în campania electorală, unii competitori, știind ce cotații au în sondajele de opinie, par să fi intrat într-un blocaj mental asociat cu accente de insuficiență psihică.

Dacă ii veți urmări pe la diverse televiziuni în emisiuni plătite și evident unde le e permis să spună aproape orice, veți putea ușor să descoperiți întâmplările  nefericite care au dus la poziționările lor sociale.

Nu am veleități de cârcotaș, dimpotrivă cred că pe alocuri apreciez mai mult decât ar trebui,  cu toate astea, ce am văzut doar pe parcursul lunii iulie, pare desprins dintr-un film cu proști. Da proști, rău!

Azi am să vă spun câteva chestii despre primarul Pucky, care nu a prea priceput nimic când i-am spus acum ceva vreme că aroganța sa cade greu la ulcer.

Da, poate veți spune că acesta-i individul și că electoratul căruia i se adresează el și PSD deopotrivă, este cu puțină carte, insuficiență educațională sau infarct cultural.

Ok. Dar noi, ăilalții ce vină avem să suportăm așa exemplar? Că e și primarul nostru! Acum nu putem avea pretenții de la ex-primul gunoier al urbei, dar vorba aia, dacă așa au hotărât gălățenii acum patru ani și-un pic, să dea Galațiul pe mâna gunoierului șef, nu-i ce-i face ! Mare dreptate avea și Țuțea când constata că a stat degeaba în temniță pentru un popor de idioți!

Dar hai să vedem cu ce inepții de Port ne agresează Pucky la vreme de seară…:

Cred că primarul de Galați e unicul specimen in viață care nu acceptă ideea că electoratul de dreapta e mai elitist. Este, bre Pucky, iar pentru cultura ta generală asta e valabilă peste tot in lume. Adică, pe înțelesul tău, beneficiarii de ajutor social, pușcăriașii sau romii, de regulă sunt votanții PSD despre care Țuțea făcea vorbire.

Apoi, in marea lui îngâmfare ne spune că el nu luptă cu nimeni ci doar cu el însuși. Îi bun, vezi să nu ajungi pe locul doi dacă tot ești singur in viață.

Atotștiutorul știe fiecare pas făcut de ceilalți competitori, lăudându-se că are iscoade la fiecare partid. Asta e din categoria stupid people… de la mama pân la mă-ta!

E exagerat când îl acuză gălățenii că n-a fost în stare să facă un bazin, o plajă, ceva. Chiar îl amuză chestia, zice el. Păi, bre Pucky, nu vrei tu să te amuzi pe banii tăi și nu pe-ai noștri? Serios. Nu crezi c-ar fi mai corect așa? Cum adică, te amuză așa o critică? Dar cât iți lua să faci o plajă? Dar bătaia de joc la voi, la PSD, e pe post de Constituție, bag de seamă.

Dar primarele mai are și alte veleități de-astea mai ascunse. Adică, știe el  de-acum cum va fi atacat de ceilalți. Cu firmele ce tot câștigă licitații pe bandă rulantă și eventual cu atacuri murdare la adresa familiei. Alo, gara, nu toți umblă cu mizerii dintr-astea și asta pentru că, spre norocul tuturor, nu suntem cu toții in PSD!

 Ultima nefăcută e aiuritoare rău de tot. Zice, despre cei din PLUS Galați că ar fi ruda extrem de săracă de la țară care n-a prins loc la masă decât lângă baie. O glumă proastă, care denotă grobianismul care face de vreo 30 de ani casă bună cu PSD. Nici o urmă de respect între competitori, nici o părere cu o urmă de nuanță mai elevată. Fix ca la gunoi,  primare!


Distribuie articolul

You May Also Like