Ședință operativă la ”Mediu” pentru autorizațiile de mediu

Distribuie articolul

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenția pentru Protecția Mediului Galaţi, care se ocupă cu evaluările de mediu pentru planuri şi programe, se întrunește marți, de la ora 12.00, în ședință operativă, pentru a lua deciziile necesare pentru soluționarea solicitărilor cu documentațiile de mediu depuse până la începutul acestei luni, astfel:
Solicitări acorduri de mediu = trei proiecte
Solicitări autorizaţii de mediu = 11 proiecte
Solicitări autorizații integrate de mediu = 2 proiecte
Solicitări avize de mediu = 1 proiect

Din totalul de 17 solicitări aflate în analiză și evaluare la APM Galați, una este înregistrată în numele comunei Brăhășești, pentru proiectul ,,Extindere sursă de apă şi aducţiune ín comună”,
satele Toflea şi Brăhăşeşti. O altă solicitare este înregistrată de O.U.A.I. FOLTEȘTI PRUT 2 privind autorizarea de mediu în vederea desfășurării activităților auxiliare pentru producția vegetală (irigații), în extravilanul comunei Foltești.

Alte două solicitări vin din partea unor persoane fizice iar restul, de 13 documentații depuse, aparțin unor societăți comerciale care au nevoie să fie avizate/autorizate de ”Mediu”, pentru a-și desfășura activitatea dezvoltând proiecte proprii.


Distribuie articolul

You May Also Like