Ședință importantă la Consiliul Local Galați. Consilierii aprobă bugetul și categoriile care au gratuități la transportul public

Distribuie articolul

Astăzi este programată ședința din luna februarie a Consiliului Local Galați. Consilierii locali au fost convocați ca să dezbată un număr mare de proiecte de hotărâre: pe ordinea de zi a ședinței sunt 37 de puncte.

În primul rând, aleșii vor discuta despre bugetul municipiului Galați, dar și despre bugetele instituțiilor aflate în subordinea Primăriei. Alte puncte importante vizează stabilirea tarifelor pentru salubrizare și acoperirea pierderilor societății Calorgal.

De asemenea, aleșii vor aproba sau respinge proiectul privind aprobarea categoriilor de beneficiari de gratuități și reduceri la transportul public. Pe ordinea de zi a ședinței mai figurează proiecte privitoare la reabilitarea termică a unor creșe și blocuri din Galați, dar și aprobarea organigramei la Clubul Sportiv Municipal.

Pe listă mai sunt proiectele legate de planuri urbanistice și câteva vânzări de terenuri. Nu în ultimul rând, la Consiliul Local vor fi dezbătute propunerile legate de validarea mandatelor pentru doi consilieri PNL. Ședința va începe la ora 14.00, în sala mare a Primăriei.


Distribuie articolul

You May Also Like