Ședință extraordinară a Consiliului Local Galați. Află AICI care sunt urgențele aleșilor

Distribuie articolul

Marți, 22 octombrie, are loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Galați. La ora 15.00, consilierii locali se vor strânge pentru a dezbate o serie de probleme urgente. Este vorba despre câteva investiții care vor fi realizate în școlile din oraș, dar și de stabilirea unor lucrări ce vor fi făcute cu banii împrumutați de Primărie de la o bancă.

Pe lista edililor sunt modernizarea unor artere ale orașului și a Centrului, inclusiv a pasajului pietonal. De asemenea, cu banii din împrumutul bancar în valoare de 100.000 de lei se dorește achiziționarea de autobuze noi și consolidarea unei părți a versantului de pe strada Al.I.Cuza. Sume suplimentare vor fi acordare parcării supraetajate din Mazepa și pentru reabilitare reţelei de apă potabilă de pe strada Domnească, pe sectorul cuprins între strada Brigadierilor și magazinul Modern.

În ceea ce privește școlile, consilierii vor fi chemați să aprobe investiții privind modernizarea și anveloparea unor clădiri. Proiectele vizează modernizarea și reabilitarea Școlii gimnaziale nr. 28  Mihai Eminescu și anveloparea unităților de învățământ Liceul Teoretic Dunărea, Liceul Tehnologic Anghel Saligny, Școala Gimnazială nr.17 și Școala Gimnazială Gheorghe Munteanu.

Nu în cele din urmă pe ordinea de zi a ședinței de marți a Consiliului Local se află un proiect de hotărâre privitor la acordarea sumei de  500.000 de lei clubului Oțelul. Banii îi vor permite echipei de fotbal să-și continue activitățile și să-și plătească datoriile către foștii jucători din cauza cărora a fost depunctată.


Distribuie articolul

You May Also Like