Se schimbă din nou traseele de autobuz din zona Siderurgiștilor

Distribuie articolul


Primăria municipiului Galați informează că, începȃnd de luni, se va relua circulația autobuzelor pe strada Siderurgiștilor. Este vorba despre tronsonul cuprins între străzile Ghe. Doja și A. Saligny unde lucrările de modernizare au avansat.


Conform informațiilor furnizate de Primărie, pe sensul de mers de la Inelul de Rocadă spre Piața Energiei, autobuzele care asigură traseele 11, 17 și 18 nu vor mai vira la stânga pe strada Ghe Doja. Acestea vor circula înainte până la intersecția cu strada A. Saligny unde vor vira la dreapta. Returul va rămâne neschimbat.


Totodată, traseul 28 de pe strada A. Saligny va vira la dreapta pe Ghe. Doja, apoi la stânga pe Siderurgiștilor. Returul se va desfăşura pe itinerariul prezent.


Traseele 7, 22 şi 39 nu vor mai vira la dreapta pe strada Ghe Doja, ci vor circula înainte până la intersecția cu strada A. Saligny unde vor vira la dreapta. Returul se va desfăşura pe aceeaşi rută.

Ca urmare va fi reactivată stația de pe strada Siderurgiștilor situată vizavi de IREG (Zona BRD) și va fi închisă stația amplasată temporar pe strada A. Saligny – IREG.

Foto: Facebook Pro Lider FM


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns