Se reunesc consilierii locali din Galați. Nu este un nou BAL, ci o ședință extraordinară a Consiliului Local

Distribuie articolul

O ședință extraordinară a Consiliului Local Galați este programată de Sfântul Nicolae. Suprapunerea ședinței cu o sărbătoare este întâmplătoare deoarece consilierii locali nu au fost deloc cuminți și nu își fac griji că vor primi ceva în ghetuțe. Oricum, unii dintre ei mai bagă în buzunare, pe parcursul anului, contracte și alte beneficii picate din sistem, așa că nu au de ce să se simtă neîndreptățiți.

Ședința de joi, 6 decembrie, va fi scurtă. Pe ordinea de zi nu sunt decât șase proiecte de hotărâre. În primul rând, aleșii vor discuta despre o nouă rectificare bugetară și vor aproba o serie de modificări la proiectul privind modernizarea liniei de tramvai și a carosabilului pe străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918. Pe ordinea de zi a ședinței mai figurează două proiecte de hotărâre privitoare la societatea Transurb. Consilierii vor dezbate organigrama transportatorului public de persoane și vor completa contractul municipalității cu societatea. Nu în ultimul rând, la Consiliul Local vor fi dezbătute două proiecte legate de alimentarea cu energie electrică a cartierului social din Micro 17.

Interesant va fi și finalul ședinței atunci când primarul Ionuț Pucheanu ar putea fi întrebat una, alta despre chermeza organizată zilele trecute în holul Universității Dunărea de Jos. Contribuabilii ar vrea să știe ce criterii au fost folosite pentru alcătuirea listei cu invitați, cine a participat la Bal, cât au costat toată distracția și o porție de mâncare, de ce petrecerea a fost ținută la secret și păzită cu polițiști….


Distribuie articolul

You May Also Like