Primăria profită de frig și mai deschide câteva șantiere în școli

Distribuie articolul

Din principiul omului gospodar ce-și face iarna car și vara sanie reprezentanții Primăriei Galați au înțeles că trebuie făcute acum lucrările ce-și găseau locul în anotimpul călduros. Așa că le pregătesc elevilor și profesorilor noi șantiere în unitățile de învățământ.

Astfel, până pe data de 7 decembrie solicită oferte pentru reparații în trei camere din Liceul cu Program Sportiv, valoarea estimată a lucrării fiind de 30.000 de lei. Până pe data de 10 decembrie se primesc oferte și pentru reparații la instalația electrică a Școlii gimnaziale nr. 18, valoarea estimată a lucrărilor fiind de 36.000 de lei.

Profitând de faptul că în perioada următoare se anunță temperaturi de până la -7 grade Celsius, municipalitatea acceptă până pe 10 decembrie cereri de ofertă și pentru reparații la poarta de acces și gardul Colegiului Național ”Costache Negri”, valoarea estimată fiind de 25.000 de lei.

La sfârșitul lunii noiembrie, Primăria Galați anunța achiziția publică a unor servicii de renovare la Grădinița Tedi, ce ar trebui să aibă loc timp de aproape o lună, începând în cel mai bun caz din decembrie.

Tot luna trecută echipele de muncitori au fost chemate la ”Motanul încălțat”, ”Alice” și ”Voinicelul”, pentru a le rezolva problema căldurii, și la Școala Gimnazială ”Miron Costin” sau la Grădinița ”Codruța”, pentru reparații diverse.

În septembrie, la deschiderea anului școlar, 30 de unități de învățământ și-au primit elevii și profesorii cu șantierele deschise. Atunci, reprezentanții municipalității se scuzau și dădeau vina pe rectificarea bugetară făcută târziu, chiar dacă trecuseră două luni de când era aprobată.


Distribuie articolul

You May Also Like