Nesimțire sau incompetență: un munte de resturi de vegetație a blocat timp de nouă zile o parcare și un trotuar de pe strada Lebedei

Distribuie articolul

Prinși cu papa, cu apa și cu alegerile, angajații societății edilitare Gospodărire Urbană au uitat să-și facă treaba. Mai mult chiar, au încurcat treaba altora. După ce au jumulit un copac din cartierul Micro 16, un munte de resturi de vegetație a fost abandonat timp de nouă zile în parcare și pe trotuar. Resturile au fost strânse luni dimineață după ce mai mulți locuitori au reclamat autorităților mizeria de lângă bloc.

Potrivit cetățenilor care locuiesc în zonă, copacul de pe strada Lebedei a fost hăcuit în urmă cu aproape două săptămâni. Resturile (un munte de crengi) au fost abandonate la fața locului de angajații societății Gospodărire Urbană. Timp de o săptămână și ceva, pietonii care au trecut prin zonă au fost nevoiți să ocolească pe stradă, iar șoferii care au dorit să parcheze…ghinion! Într-un final (luni, 3 iunie, ora 10.00), după reclamații, înjurături și parlamentări, tractorul izbăvitor a ajuns la locul faptei și a ridicat agale mormanul de crengi.

Nu știm la ce naiba se pricep domnii de la societatea Gospodărire Urbană. Oricum, nu se pricep la chestiile prevăzute în fișa postului: cu îngrijirea spațiilor verzi nu le iese, cimitirele arată ca naiba, sistemul de irigații funcționează ciudat, parcările nu se înmulțesc, dar se scumpesc, resturile vegetale se descompun pe asfalt.


Distribuie articolul

You May Also Like