Se extind lucrările pe Drumul de Centură. Începând de miercuri vor fi introduse noi restricții de circulație

Distribuie articolul

Se extind lucrările de modernizare pe Drumul de Centură din orașul Galați. Dacă până în prezent s-a lucrat pe tronsonul cuprins între Bulevardul Brăilei şi viaductul de la combinat, începând de mâine utilajele vor acționa și pe porțiunea dintre strada Oltului şi Prelungirea Brăilei. Circulația auto va fi restricționată tot pe prima bandă, anunță autoritățile.

Se lucrează pe primul tronson al Drumului de Centură. Înainte de Paște a fost închis traficul pe prima bandă de circulaţie a segmentului dintre intersecţia cu Prelungirea Brăilei şi intersecţia cu strada Constantin Levaditti, pe partea dreaptă a direcției de mers către Viaduct.

De asemenea, începând de mâine (miercuri, 5 mai), se va închide traficul şi pe prima bandă de circulaţie a tronsonului dintre intersecţia cu strada Oltului şi intersecţia cu Prelungirea Brăilei, pe sensul de mers către Viaduct. Intersecţiile vor rămâne deschise circulaţiei, au anunțat autoritățile.


În paralel, continuă lucrările la podul hobanat şi pe porţiunea dintre strada Traian şi strada Calea Prutului. Lucrările fac parte din proiectul amplu de modernizare a centurii orașului Galați derulat de Consiliul Județean. Investiția de aproximativ 40 de milioane de euro este realizată cu fonduri europene.


Distribuie articolul

You May Also Like