Pesediștii din Primăria Galați nu se grăbesc să oprească un abuz înfăptuit pe domeniul public

Distribuie articolul

Avem un caz pentru pesediștii gălățeni care se luptă cu abuzurile și cu statul paralel. Am găsit niște tentacule ale statului paralel care au înfăptuit ditamai abuzul fix în orașul Galați. Este vorba despre niște reclame stradale de mari dimensiuni care au apărut pe domeniul public pe la jumătatea lunii mai deși nu au autorizație, potrivit primarului Ionuț Pucheanu.

Așadar, pesediștii gălățeni s-au dus tocmai la București ca să lupte cu statul paralel, deși niște abuzuri înalte cât casa îi luau de nas chiar în Galați. Conform regulamentului privind reclama stradală, reclamele nu aveau dreptul să se afle în acele locuri(Centru, Potcoava). În plus, de pe materiale lipsesc numele proprietarului și numărul de înregistrare pentru autorizația de construcție, informații obligatorii în acest caz. Interesantă este și sursa acestor abuzuri. Umblă zvonul că reclamele de mari dimensiuni aparțin pesedistului Pâslaru junior și urmașului de politruc, Durbacă junior. Dacă se confirmă, îi băgăm pe seniorii  Pâslaru și Durbacă în statul paralel?

Cert este că Ionuț Pucheanu, primarul Galațiului, a recunoscut într-o conferință de presă că mizeriile publicitare nu au autorizație. „Da, m-am interesat și eu în Primărie în urma informației apărută în articolele dumneavoastră și întradevăr pot să vă confirm că acele panouri nu au autorizație. O să vedem exact despre ce este vorba”, a declarat primarul Ionuț Pucheanu. Așadar, primarul s-a interesat, a confirmat și, apoi, nimic nu s-a întâmplat, pentru că proprietarii panourilor publicitare fac bani și se cufuresc în continuare pe domeniul public, pe legi și pe gălățeni.

Apropos de abuzuri, de statul paralel, de ticăloși și proști. Cât de proști îi cred pesediștii pe români încât să-și permită să anunțe pe FB(vezi foto) că Simona Halep a fost huiduită de zeci de mii de români pe stadionul Național și nu primarul Gabriela Firea? Prea ticăloși pesediștii și prea proști cei care îi urmează.

P.S. Filmările de la umilitorul miting PSD de la București au rămas la arhivă și promitem să le folosim în pas vioi.

Distribuie articolul

You May Also Like