Sancțiuni de Paști

Distribuie articolul

64 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate, în ultimele 24 de ore, de forțele de ordine din Galați, angrenate în acţiunile pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul SARS Cov-2.

„În data de 03.05.2021, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, de pe raza județului Galați, dar și în mijloacele de transport în comun.

În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, 1215 persoane și 155 de societăți comerciale.

Totodată, polițiștii au controlat 572 de locații (domiciliile persoanelor/ locațiile declarate pentru carantină, izolare, restaurante/terase, parcuri/locuri de joacă, etc), precum și 120 de mijloace de transport persoane”, informează IPJ Galați.

Au fost aplicate 64 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 20.250 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei cu Covid-19.


Distribuie articolul

You May Also Like