Se cam țin belelele de Pucky&gașca !

Distribuie articolul

Zilele trecute, din senin un mijloc de transport în comun aflat pe traseu a ars din senin, paguba fiind totală. Ce-i drept, autobuzul respectiv nu era tocmai nou dar lipsa unui management decent la Transurb lipsește de o bună bucată de vreme.

Apoi, cea Plajă Dunărea, de care tot auzim de ani buni, pare că s-ar putea finaliza în iunie dar nu oricum ci cu o suplimentare de buget de peste 4,3 milioane lei. Treabă tipic socialistă! Ca să fie treaba bună, municipalitatea și-a pus în cap și pe cei ce locuiesc în zona Barboși lăsându-i câteva zile fără mijloc de transport în comun, traseul 30 fiind anulat din cauza surpării carosabilului în zona Tirighina. O altă decizie ce va genera cu siguranță controverse se referă la decizia de a amenaja trei – patru parcări în unele cartiere în  detrimentul unor locuri de joacă pentru cei mici.

Ca să nu fie vreo săptămână fără scandal, după brambureala de ședință cu unii parlamentari gălățeni, Primăria a lansat o cerere de ofertă pe Sistemul Electronic de Licitații pentru abonamente de telefonie, Internet și terminale Smart în valoare de aproape 300 000 lei. Avându-se în vedere că mai toate Primăriile din  țară au tăiat tot felul de cheltuieli fără noimă, la Galați pare că se trăiește pe picior mare.

Dacă mai punem la socoteală că mare parte din municipiu este blocat din cauza șantierelor prost desfășurate iar unele investiții își dau duhul de bine ce-au fost executate, vezi cazul Pasajului Dunărea din Centru, avem tabloul complet a lucrului…prost făcut de către Primăria Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like