Schimbări la vârf în PNL Galați: organizația municipală are un nou președinte

Distribuie articolul

Ne-a șoptit o păsărică că la drum de seară Gâscă a zburat din funcția de președinte al organizației municipale a PNL. Am verificat informația și am aflat că Cristian Gâscă a zburat din funcție cu tot cu Biroul Permanent al organizației. Pentru că am simțit miros de friptură în sânge ne-am băgat nasul în oala liberală și am aflat că rețeta este cam așa: Cristian Gâscă a fost mătrășit deoarece i s-au imputat anumite nerealizări organizatorice. Omul s-a apărat cât i-a permis funia legată de par deoarece despre schimbarea lui se vorbea încă de la sosirea în partid a lui Ștefan Baltă, prorectorul Universității Dunărea de Jos Galați.

Și uite așa am ajuns la subiectul principal al ședinței furtunoase de la PNL Galați desfășurată miercuri seara. Ștefan Balta a fost numit președinte interimar al organizației și are ca principal obiectiv înviorarea săgeții liberale din orașul cucerit de culoarea roșie. O mișcare la fel de surprinzătoare ca ora exactă despre care se vorbea de multe săptămâni. Pe aceeași linie a „surprizelor” Ștefan Baltă va fi anunțat, nu peste mult timp, drept candidatul PNL la alegerile pentru Primăria Galați.

Pentru că mai este mult până departe, ne mai uităm încă o dată în oala sub presiune a liberalilor. Bineînțeles, mutarea de la PNL Galați s-a realizat cu binecuvântarea bucătarilor șefi de la filiala județeană și de la biroul central București. Totuși, ciorba servită în această seară le-a căzut greu unor membri care mănâncă de ceva vreme la popota de partid. Chiar dacă nimeni nu a aruncat meniul pe jos, mai multe persoane au strâmbat din nas și au refuzat să dea bacșiș. Cică experiența și stelele Michelin se capătă în bucătăria de partid, nu vin peste noapte cu binecuvântare de la cel de sus.

Tragem linie și constatăm că Ștefan Baltă a ajuns președinte al PNL Galați (organizația municipală) la scurt timp de la intrarea în partid. Mișcarea nu a fost bine primită de toți liberalii gălățeni care ar fi vrut să aibă în fruntea organizație pe unul de-al lor. Alții și-au pus speranța în salvatorul venit direct din lumea universitară. Cote, pariuri?


Distribuie articolul

You May Also Like