Și mangă, și fără permis

Distribuie articolul

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci au depistat în trafic, pe D.J. 240, pe raza comunei Munteni, două persoane aflate lângă două autoturisme avariate și care păreau a avea un conflict.

”Polițiștii au legitimat persoanele în cauză, constatând că este vorba despre doi bărbați, unul de 52 ani, din comuna Munteni, cel de-al doilea de 53 ani, din comuna Ghidigeni.

Din primele verificări a reieșit că cei doi au condus autoturismele pe D.J. 240 și conducătorul auto de 52 ani a efectuat o manevră de întoarcere, fără a se asigura, intrând în coliziune cu celălalt autoturism. Întrucât bărbatul în cauză emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat”, precizează IPJ Galați.

Bărbatul a fost dus la spital pentru prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei exacte. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere sub influența alcoolului.


Distribuie articolul

You May Also Like