Scenariul roșu la Cavadinești. În comună au fost instituite noi măsuri anti-COVID

Distribuie articolul

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Galați a instituit noi măsuri anti-COVID la Cavadinești după ce comuna a intrat în scenariul roșu al pandemiei. Rata de infectare este 3,5 persoane la mia de locuitori.

Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galați a decis că, începând cu data de 08.09.2021, pentru unitatea administrativ teritorială Cavadinești, unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori, vor fi aplicate, pentru o perioadă de 14 zile, măsurile prevăzute în Hotărârea de Guvern nr. 826 din 5 august 2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 11 august 2021.

Printre măsurile care au intrat miercuri în vigoare sunt interzicerea organizării evenimentelor private (ceremonii nuntă și botez) și închiderea barurilor, restaurantelor, discotecilor și sălilor de jocuri de noroc în interior. Totodată, sunt interzise activitățile din instituțiilor de spectacole, festivalurile, evenimentele de tipul drive-in, bâlciurile, activități recreative și sportive.

Măsurile dispuse vor fi reevaluate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Galați peste două săptămâni.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *