Scandal la G-uri. O persoană a fost înjunghiată în plină stradă în urma unei încăierări

Distribuie articolul

Trei persoane au ajuns la Spitalul de Urgență din Galați în urma unei încăierări care a avut loc vineri seară în cartierul Micro 19. În jurul orei 19.00, mai multe persoane s-au luat la bătaie în zona blocurilor G, în apropierea Secției 3 de Poliție. Unul dintre bătăuși a fost înjunghiat în abdomen iar alți doi s-au ales cu contuzii și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Surse apropiate anchetei spun că scandalul ar fi pornit în momentul în care o femeie gravidă a fost agresată verbal de unul dintre bătăuși. Bărbații de etnie romă s-au bătut între ei iar unul dintre bătăuși a fost înjunghiat în abdomen. La fața locului au ajuns numeroase echipaje de Poliție, Jandarmerie, Ambulanță și SMURD. Răniții au fost transportați la spital iar polițiștii și jandarmii au intervenit pentru restabilirea ordinii publice.

„Se pare că scandalul a pornit de la o gravidă, ar fi fost agresată. Mai multe persoane s-au bătut și sunt trei victime. Două victime au multiple contuzii. Unul dintre bărbați a fost înjunghiat, are plaga abdominală, este o rană deschisă, este în situație gravă, necesită întervenție chirurgicală”, a declarat directorul Serviciului de Ambulanță Galați, Mihai Polinschi.

În urma scandalului toți răniții au ajuns la spital și vor fi audiați de polițiști după ce vor primi îngrijiri medicale. Cel puțin o persoană a fost condusă la secția de Poliție pentru audieri. În acest caz, polițiștii ar putea deschide dosare penale pentru încăierare, tulburarea liniștii și ordinii publice, lovire și alte violențe. Vom reveni.


Distribuie articolul

You May Also Like