Începe Festivalul Internațional de Animație Gulliver. Programul complet, AICI

Distribuie articolul

Săptămâna viitoare la Galați va începe Festivalul Internațional de Animație Gulliver. Ajuns la ediția cu numărul 26, evenimentul se va desfășura în intervalul 14-19 mai. Festivalul are o agendă încărcată: vor fi spectacole de animaţie pentru copii, teatru pentru tineri şi adulţi, ateliere de creație, construcţie și mânuire de marionete, jonglerii și jocuri. În total, vor fi 30 de piese pentru toate categoriile de vârstă care se vor juca pe scena Teatrului Dramatic Fani Tardini și la Grădina Publică (programul complet este atașat la finalul articolului).

Balul va fi deschis de actorii de la Teatrul Ciufulici din Ploiești: luni, pe 14 mai, la ora 10.00, ei vor juca Vrăjitorul din Oz. Din programul festivalului de animație nu vor lipsi spectacolele Fata babei și fata moșneagului, Povestea porcului, Frumoasa din pădurea adormită, Capra cu trei iezi, Cei trei muschetari și Prințesa și broscoiul. Nici copii foarte mici, de până la trei ani, nu au fost uitați. Pentru aceştia, Teatrul Burgas din Bulgaria va juca spectacolul Curcubeul iar Teatrul Gulliver din Galați a pregătit reprezentația De mână cu tine.

De luni până sâmbătă inclusiv, vor fi cinci spectacole pe zi la teatru și o reprezentație în aer liber, la ora 18.00, în Grădina Publică. Pe lângă reprezentaţiile din cadrul competiţiei, în fiecare seară, gălăţenii îi vor putea vedea pe unii dintre cei mai îndrăgiţi actori de la teatrele Țăndărică, Ion Creangă și Metropolis din Bucureşti. De asemenea în program sunt incluse trupe de actori din Grecia, Rusia, Bulgaria, Moldova, Portugalia și Italia.

Pentru copii și adulți preţul biletelor va fi diferit, începând de la 12 lei până la 50 de lei, în funcţie de spectacol. Activitățile de la Grădina Publică sunt gratuite.

 

VEZI AICI PROGRAMUL

Program Festivalul Gulliver Galati 2018


Distribuie articolul

You May Also Like