UPDATE: Scandal ca în Vestul Sălbatic la Podoleni

Distribuie articolul

UPDATE: „Din cercetările efectuate ulterior, s-a stabilit că, pe fondul unei neîntelegeri mai vechi, membrii a trei familii, din localitate, s-ar fi încăierat, folosind pietre și alte obiecte contondente și provocând, în acest context, avarierea a două autoturisme, precum și distrugerea unui gard din plăci de beton. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, având ca obiect comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, violare de domiciliu, amenințare și lovire sau alte violențe. 8 persoane, cu vârste cuprinse între 14 și 55 de ani, au fost reținute, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești, în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, informează IPJ Galați.

–––-

Conflict de stradă noaptea trecută, la Podoleni, în județul Galați. Două clanuri rivale s-au încăierat din cauza unor neînțelegeri mai vechi.

Trupele speciale ale Poliției Galați au intervenit pentru aplanarea conflictului și restabilirea ordinii publice.

În caz a fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice. Opt persoane au fost reținute în urma conflictului de la Podoleni. Ancheta este coordonată de Parchetul Liești. Suspecții sunt audiați.

Vom reveni.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns