Săracii oameni bogați: ce averi au aleșii gălățenilor

Distribuie articolul

Neavând ce face, am scotocit prin declarațiile de avere ale cetățenilor cocoțați în vârful Primăriei și al Consiliului Județean. Mai bine nu o făceam pentru că ne-au apucat remușcările: noi îi criticăm toată ziua iar ei nu prea au după ce bea apă.

Nouă ne-a atras atenția faptul că mulți dintre ei nu au mașină. Nu că ar fi obligatoriu, dar măcar un Logan era bun ca să-i ducă la serviciu, să presteze pentru comunitate, așa cum au promis. În plus, câțiva nu au nici casă. Stau și ei pe unde apucă, prin apartamentele de lux și vilele prietenilor, părinților, asociațiilor.

Cel mai amărât este chiar primarul Ionuț Pucheanu. Deși este acționar pe la o cârciumăreală din oraș, edilul șef nu are casă, terenuri și mașină. În schimb, Pucheanu deține un loc de veci de 7,9 metri pătrați. Doamne ferească!

Nici viceprimarii nu pocnesc de bunăstare. Sorin Enache are un teren de 1070 mp și un apartament, în timp ce Picu Apostol Roman a încropit un teren de 1225 mp, o casă, un apartament și o mașină. Probabil, fiind singurul cu mașină în dotare, Picu îi ia dimineață de acasă și pe colegii Pucheanu și Enache.

Nu chiar atât de rupți în fund sunt Costel, Gigel și Florinel de la Consiliul Județean. Conform declarațiilor de avere, lor le priește cifra doi. Președintele Costel Fotea are două terenuri, două apartamente și două case, vicele Gigel Istudor deține două apartamente și o mașină iar al doilea vicepreședinte, Florinel Gasparotti, a agonisit două apartamente și două mașini. Să le fie de bine!


Distribuie articolul

You May Also Like