Românii se pregătesc de următorul referendum

Distribuie articolul

Referendumul a murit, trăiască referendumul! Nici nu au terminat autoritățile de numărat buletinele de vot de la referendumul pentru familia tradițională că au început discuțiile despre alte consultări populare.

O deputată PSD care dovedește că nu a înțeles nimic din rezultatele referendumului din weekend-ul 6-7 octombrie a propus ca o consultare populară pe aceeași temă să se dispute în timpul alegerilor europarlamentare de anul viitor. Bine că propunerea nu a fost luată în serios (până în prezent) de colegii de partid, de reprezentanții Bisericii și de ințiatorii referendumului, Coaliția pentru Familie.

Știm deja: referendumul nu a fost validat din cauza prezenței foarte reduse. Uitându-ne în urmă realizăm că ne-au trecut vreo 40 de milioane de euro pe lângă ureche. În plus, în timpul campaniei de informare în care au fost implicați preoți și pesediști am aflat că prin Canada oamenii se căsătoresc cu animale, că homosexualii au pus ochii pe copiii românilor, că lesbienele vor să distrugă tradițiile românilor și că afișele de promovare pot fi lipite oriunde chiar dacă Biroul Electoral are altă părere.

Nu tragem nici o concluzie și doar ne bucurăm că statul a făcut toate eforturile ca să consulte poporul în ceea ce privește „viitorul copiilor noștri”.

De aceea, închidem subiectul și ne gândim deja la următorul pas pe care ar trebui să-l facă guvernanții. Bineînțeles, este vorba despre organizarea unui alt referendum pentru a întreba poporul dacă vrea sau nu să aibă în funcții publice persoane cu condamnări penale. Și referendumul acesta este rodul unei inițiative civice, are legătură cu familia tradițională (cu bun simț, onestă, muncitoare) și se referă la viitorul copiilor noștri.


Distribuie articolul

You May Also Like