Reținut pentru încăierare și tulburarea liniștii publice  

Distribuie articolul

Polițiștii Secției 2 au depistat și reținut un tânăr de 27 ani, din Galați, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală, tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

”Din cercetări a reieșit că în data de 09 mai, în jurul orei 19.30 acesta, împreună cu alți patru bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 50 ani, toți din municipiul Galați, în timp ce se aflau în incinta unui bar din cartierul Țiglina 3, pe fondul consumului de alcool, ar fi agresat un bărbat de 40 ani, administratorul barului, care ar fi refuzat să le mai servească băuturi alcoolice. Un alt bărbat de 61 ani, care se afla la acel moment în bar, a încercat să intervină pentru a aplana conflictul, fiind lovit de tânărul de 27 ani, în zona capului.

Victima a fost transportată la spital unde a fost diagnosticată cu  traumatism cranio-cerebral acut și unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit dosar penal, cei patru bărbați care au participat la conflict fiind cercetați, în stare de libertate,  pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare”, precizează Poliția județului Galați.

Tânărul bănuit că ar fi lovit victima, a încercat să se sustragă cercetărilor, fiind însă depistat de polițiști și condus la sediul poliției pentru audieri. A fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.


Distribuie articolul

You May Also Like