Restricții de trafic și modificări pe rutele Transurb Galați

Distribuie articolul

Vor fi noi restricții de trafic în orașul Galați. Reprezentanții Primăriei anunță că joi și vineri se vor executa lucrări de asfaltare pe bulevardul Oțelarilor, pe segmentul cuprins între intersecțiile cu bulevardul Galați și cu strada Brăilei.

În următoarele două zile vor fi nevoite să ocolească zona mașinile care merg spre strada Brăilei.

„Primăria municipiului Galați informează că în zilele de joi, 20.09.2018, și vineri, 21.09.2018, se vor executa lucrări de asfaltare pe bulevardul Oțelarilor, pe segmentul cuprins între intersecția cu bulevardul Galați și intersecția cu strada Brăilei. Din acest motiv, traficul rutier va fi restricționat pe sensul de mers către strada Brăilei”, anunță Biroul de Presă al Primăriei Galați.

Lucrarea de pe strada Oțelarilor va da peste cap și traseele Transurb. Troleibuzele nu vor mai trece prin zonă, călătorii urmând să fie preluați de autobuze.

„Troleibuzele care deservesc traseul 102 nu vor mai circula pe segmentul pe care se desfășoară lucrări. Transferul călătorilor de la capăt de linie Micro 19 până în stația din Țiglina I și retur se va realiza cu autobuze pe care va fi inscripționat mesajul ”Transbordare călători 102 – Micro 19 – Țiglina I”. Autobuzele vor circula cu o frecvență de patru minute, urmând ca transferul persoanelor să se realizeze către troleibuzele care circulă pe traseul 104. Traseul Micro 19 – Țiglina I va fi asigurat cu un număr de șase autobuze, în locul mijloacelor de transport aferente traseelor de pe segmentul închis. Acestea se vor deplasa la un interval de patru minute, cu întoarcere pe strada Brăilei, în dreptul străzii Regiment 11 Siret. Cele șase autobuze vor asigura transbordarea călătorilor pentru troleibuzele care circulă pe traseul 104, călătorii putând folosi de asemenea orice alt mijloc de transport către destinația dorită”, precizează Primăria.

Lucrările de reabilitare a bulevardului Oțelarilor au început anul trecut și presupun reabilitarea carosabilului, reamenajarea spațiului verde, realizarea de piste pentru bicicliști și de spații de parcare pentru mașini.


Distribuie articolul

You May Also Like