Numirile Executivului la Prefectura Galați, în bătaie de joc!

Distribuie articolul

O să începem cu debarcarea lui Gabriel Avrămescu, pusă la cale de mușchii plini de osânză din micii de la Hanu Conachi ale unui senator gălățean, cumva tern.
A fost numit mai apoi Eugen Hristache, fost polițist de carieră ce și-a terminat mandatul pe motiv de alegeri parlamentare. În urma negocierilor cu USR, cum doar PNL știe să le ducă fix în gard, la Prefectură a aterizat eternul Gabriel Panaitescu. Odată cu ieșirea USR, unu’ de nu știa prețul la pită l-a zburat și pe Panaitescu, absolut aiurea. N-am avut prefect preț de câteva luni, atribuțiile fiind luate de Paul Cristea, unul dintre cei doi subprefecți.


După alte negocieri încununate cu „succesuri”, de data aceasta cu socialiștii, noii parteneri de guvernare marca Disneyland, PNL pierde la Galați funcția de prefect, PSD propunând un jolly jocker corodeano-tecucean, consilier local pe post de Gică Contra în cel de-al doilea municipiu din județ.


N-a fost să fie nici de această dată, Sorin Gavril, în cele câteva zile de mandat neavând practic timp nici să-și cunoască personalul din instituție.


A revenit T-Rex Panaitescu pentru că instanța i-a dat dreptate în dauna Câțului.
Nici la nivelul subprefecților nu a fost cine știe ce stabilitate, Andra Mihaela Costache, a plecat un țâr de la Prefectură pentru a candida la Tg. Bujor, la Primărie. N-a fost să fie și după ceva timp a revenit, postul fiind vacant mai multe luni. După preluarea atribuțiilor de prefect de către Paul Cristea, iară cu un om în minus.


Când credeam că această rotire halucinantă a ajuns la final, odată cu numirea brăilencei Veronica Macri, propusa de Comunitatea Elenă, iată că, la două săptămâni, și-a făcut și dânsa bagajele fiind înlocuită de Ciprian Manea, provenit din zona bancară și susținut de socialiști.


Niciodată în istoria Galațiului democratic n-am avut o așa rotație de prefecți și subprefecți. Și mi-e teamă că „distracția” nu e la final…


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns