Restricții de trafic la intrarea în Galați, dinspre Tecuci

Distribuie articolul

Vor fi restricții de trafic la intrarea în Galați, dinspre Tecuci. Primăria anunță că, începând din noaptea de vineri spre sâmbătă, pe Drumul Național 2B încep lucrările din cadrul proiectului „Resistematizare Strada Brăilei între Bulevardul Dunărea și intrarea în municipiul Galați – fost DN2 B Tirighina – tronson cuprins între km 130+600 – 131+505”.

Pe durata lucrărilor pe Bulevardul Dunărea la intrarea în Galați dinspre Tirighina circulația autovehiculelor se va face alternativ, pe jumătate din partea carosabilă, ocupându-se benzile aferente sensului de circulație respectiv.Lucrările se vor desfășura în două etape.

„Etapa I – va fi restricționat accesul autoturismelor pe partea dreaptă a carosabilului  pe sensul de mers Tecuci – Galați. În sensul acesta se vor monta indicatoare pentru semnalizarea redirijării circulației pe sensul care rămâne liber. Etapa II – circulația autoturismelor va fi restricționată pe partea stângă a carosabilului pe sensul de mers Tecuci – Galați. Se va semnaliza corespunzător întreaga zonă”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.

Pe perioada desfășurării lucrărilor, zona va fi semnalizată cu indicatoare și va fi monitorizată de echipaje ale Poliției Locale. Restricțiile de trafic vor intra în vigoare vineri, 15 iunie, la ora 22.00.


Distribuie articolul

You May Also Like