Restricții de trafic în Galați. Faleza Superioară va fi blocată două zile

Distribuie articolul

Vor fi restricții de trafic în weekendul următor, în Galați. Mașinile nu vor avea voie să circule pe Faleza Superioară a Dunării deoarece în zonă va avea loc un eveniment automobilistic. Restricțiile vor începe vineri, la ora 16.00 și vor fi în vigoare până duminică, la ora 18.00.

Traficul rutier va fi blocat pe bulevardul Marii Uniri, pe tronsonul cuprins între Parcul Viva și Elice. Asta deoarece sâmbătă și duminică, pe faleză va avea loc „Galați Autoslalom Show”. Evenimentul  este organizat de Federația Română de Automobilism Sportiv.

„Primăria municipiului Galați informează că în perioada 26.07.2019, ora 16.00 – 28.07.2019, ora 18.00, traficul rutier va fi blocat pe bulevardul Marii Uniri, pe tronsonul cuprins între strada Alexandru Cernat și strada Navelor, și pe strada Prelungirea Traian, pe tronsonul cuprins între strada Roșiori și bulevardul Marii Uniri. Măsura se impune pentru derularea evenimentului ”Galați Autoslalom Show”, care va avea loc în perioada 27-28 iulie, pe Faleza Superioară a Dunării, eveniment organizat de Federația Română de Automobilism Sportiv în colaborare cu ”ACS Hobby Auto-Sport Brăila”. (Primăria Galați)


Distribuie articolul

You May Also Like