UPDATE: Crimă între frați

Distribuie articolul

UPDATE: Autorul crimei de la Umbrărești a fost reținut pentru 24 ore, sub acuzația de omor asupra unei rude, faptă comisă în stare de provocare. Bărbatul va fi prezentat astăzi Tribunalului Galați, cu propunere de arestare preventivă. Pe scurt, între cei doi frați s-a iscat un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool. Procurorii precizează că victima a fost cea care și-a provocat fratele și l-a amenințat cu o greblă. S-a iscat o altercație între frați, moment în care autorul a lovit victima cu pumnul, lovitură care i-a provocat moartea.

————-

Polițiștii și procurorii din Galați fac anchetă la Umbrărești, în județul Galați, în cazul unei crime care s-a produs miercuri noapte.

Din primele informații, se pare că este vorba de un fratricid, totul pornind de la un conflict spontan între doi frați din satul Umbrărești Vale, pe fondul consumului de alcool. Autorul crimei este în custodia Poliției.

Bărbatul este audiat de organele de anchetă și, cel mai probabil, va fi reținut pentru 24 ore sub acuzația de omor calificat.


Distribuie articolul

You May Also Like