Restricții de trafic în Bariera Traian

Distribuie articolul

Se va circula cu greutate în următoarele zile în Bariera Traian. Porțiuni ale străzii Traian vor fi blocate pentru a permite utilajelor să asfalteze carosabilul. Vineri, lucrarea se va desfășura în jurul dreptul sensului giratoriu din Bariera Traian.

„Vineri, 19 noiembrie 2017, în intervalul orar  8.00 – 18.00, va fi închisă circulația pe Str.Traian în dreptul sensului giratoriu din Bariera Traian. Autoturismele care circulă dinspre Metro către Galați vor fi dirijate pe Str. Ștefan cel Mare cu revenire pe B-dul George Coșbuc. Autoturismele și mijloacele de transport în comun vor fi deviate pe Str. Prundului, Str. Lozoveni și se vor deplasa către Metro pe Str. Ștefan cel Mare, unde circulația se va desfășura în ambele sensuri. Autoturismele care vin de pe Str. George Coșbuc se vor deplasa pe aceeași rută, adică pe Str. Ștefan cel Mare”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.

Alte restricții vor fi impuse în weekend. Atunci va asfaltată porțiunea din dreptul magazinelor din Bariera Traian.

„Sâmbătă, 18 noiembrie 2017, în intervalul orar  8.00 – 16.00, va fi închisă Str. Traian pe tronsonul cuprins între Str. Ștefan cel Mare și Str. Tunelului. Se va închide circulația pe două benzi, din cele patru existente, iar circulația va fi deviată pe contrasens. În perioadele menționate se execută lucrări la carosabil, se va turna ultimul strat de asfalt”, precizează Biroul de Presă al Primăriei Galați.

În următoarele două zile, angajații Poliției Locale se vor afla în zona cu lucrări. Ei vor supraveghea traficul în intervalele menționate și vor dirija, la nevoie, autoturismele către rutele ocolitoare.


Distribuie articolul

You May Also Like