Reglare de conturi, oprită de jandarmi 

Distribuie articolul

Un echipaj de jandarmerie, aflat în patrulare pe raza Secţiei 3 Poliţie, a fost sesizat de către un cetăţean precum că în spatele blocului A7, din cartier Ţiglina 1, a observat un grup de tineri care fac gălăgie, deranjează vecinii şi este posibil să aibă asupra lor diferite obiecte contondente.

Ajunşi în zona indicată de către cetăţean, jandarmii au observat grupul în cauză iar aceştia au încercat să-şi măsoare veleităţile sportive cu jandarmii. Patru dintre ei au fost prinşi după un sprint rapid iar trei, căţăraţi pe un garaj, punând la încercare vigilenţa oamenilor legii. Coborâţi de la înălţime, cei trei tineri s-au alăturat celorlalţi patru pentru a forma o grupul complet.

Jandarmii i-au legitimat şi au observat că niciunul dintre ei nu îşi are domiciliul în zonă motiv pentru care a venit întrebarea firească, „Ce activităţi desfăşuraţi aici?” Mai mult, jandarmii au găsit la locul de popas câteva obiecte pe care oamenii serioşi le folosesc la tăiat alimentele sau să practice un sport, care nu este naţional. Membrii grupului, la unison, au recunoscut ca fiind bunurile lor şi au oferit explicaţii pe îndelete jandarmilor despre ce intenţionau să facă.

Astfel, oamenii legii au aflat că pricina constituirii grupului îl reprezintă divergenţele cu un alt grup, rival, tot de băieţi „puternici”, neînţelegeri ce au pornit de la atenţia unor fete. Şi cum Eva şi-a pus amprenta pe destinul bărbatului şi aceştia au spus să-şi pună bunurile, pe grupul rival şi urmau să se deplaseze într-un cartier din Galaţi, neutru, unde au ales să-şi măsoare forţele.

Dragostea şi atenţia fetelor acţionează pe diferite căi, însă, de această dată calea a fost greşit aleasă iar jandarmii au fost acolo şi astfel au prevenit un conflict ce putea degenera în violenţă. Vitejii noştri s-au ales cu sancţiuni contravenţionale în cuantum total de 3.250 lei, pentru constituire de grup. Poate în viitor se vor gândi de două ori când vor alege calea de a atrage atenţia unor fete.

SURSA: Jandarmeria Galați


Distribuie articolul

You May Also Like