Razii pe șoselele din Galați. Șoferi amendați pentru transport ilegal de persoane

Distribuie articolul

Poliția Rutieră din #Galați a dat amenzi și a dispus măsura suspendării dreptului de utilizare pentru 6 autovehicule, în urma unei acțiuni având ca scop prevenirea și combaterea transportului ilegal de persoane.

„În zilele de 27 și 28 iulie, polițiștii Serviciului Rutier Galați au desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a transportului de persoane, contra cost, fără deținerea documentelor necesare, prevăzute de legislația în vigoare.În cursul acțiunii, care a avut loc pe D.J. 251, în zona localității Slobozia Conachi, polițiștii au depistat 6 autovehicule care efectuau transport de persoane, fără a deține licență de transport sau alte documente specifice tipului de transport efectuat.Cu toate că autovehiculele ar fi trebuit utilizate exclusiv pentru transportul de marfă, în habitaclul acestora au fost identificate 66 de persoane, transportate ilegal”, informează IPJ Galați.

Polițiștii au aplicat celor 6 conducători auto sancțiuni contravenționale în valoare totală de 26 000 de lei, reținând totodată, plăcuțele și certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor și dispunând măsura suspendării dreptului de utilizare a acestora, pe o perioadă de 6 luni.

De asemenea, două persoane depistate într-un microbuz și care nu purtau mască, au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, fiecare.


Distribuie articolul

You May Also Like