Razie pe DN 25. Zeci de șoferi amendați

Distribuie articolul

77 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate și 38 de premise de conducere au fost reținute de polițiștii rutieri din Galați, care a vizat, în special, depășirile neregulamentare și, în general, orice abatere de la normele Codului Rutier.

„În perioada 16 – 18 aprilie, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Galați au desfășurat o acțiune, pe D.N. 25, în zonele cu risc rutier ridicat, pentru reducerea victimizării prin accidente în care conducătorii auto nu respectă regulile privind depășirea.

Cu această ocazie, polițiștii au constatat 77 de contravenții, aplicând tot atâtea sancțiuni contravenționale, în valoare de 55.000 de lei, 42 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 35 pentru alte abateri la regimul rutier, prevăzute de O.U.G. 195/2002, republicată.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 38 de permise de conducere, dintre care 19 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 17 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea, 1 pentru consum de alcool, 1 pentru neacordare prioritate vehicule”, transmite IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like