Noi restricții de trafic în orașul Galați. Acestea vor fi valabile până la finalul lunii martie

Distribuie articolul

Noi restricții de trafic vor intra în vigoare luni, în orașul Galați. Până la sfârșitul lunii martie, nu se va putea circula pe o porțiune a strzăii Siderurgiștilor. Restrcițiile vor fi impuse pentru a permite utilajelor să acționeze pe șantierul de ep strada Siderurgiștilor. Șoferii vor merge pe rute ocolitoare.

„În perioada 08.03.2021 – 30.03.2021, traficul rutier va fi restricționat pe strada Siderurgiștilor, sensul de mers către Inelul de Rocadă, pe tronsonul cuprins între străzile Doja și Brăilei. Rutele ocolitoare recomandate pe durata închiderii acestui tronson sunt: 1. str. Brăilei – str. Prelungirea Brăilei – str. Gheorghe Asachi – str. Anghel Saligny (tur – retur); 2. str. Brăilei – str. Prelungirea Brăilei – str. Neajlov – str. Gheorghe Asachi (doar pe direcția de mers către str. Gheorghe Asachi)”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.

Autoritățile mai anunță că pe partea dreaptă a străzii Siderurgiștilor, pe tronsonul cuprins între Brăilei şi Gheorghe Doja, pe direcția de mers către Piața Energiei, traficul rutier se va desfășura ca în prezent, doar pe o singură direcție. În schimb, tronsonul de stradă cuprins între Anghel Saligny și Piața Energiei, aflat momentan în lucru, va fi redeschis circulației autovehiculelor până pe 8.03.2021. Instalația de semaforizare din intersecția dintre străzile Siderurgiștilor și Anghel Saligny va fi repusă în funcțiune după finalizarea lucrărilor la calea de rulare a tramvaiului.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns