Cine dă berea? La plaja Dunărea va fi distracție la „maxim”

Distribuie articolul

Știți ce mai lipsea din afacerea cu iz de țeapă de la Plaja Dunărea? Puțină caterincă. Ei bine, chestia s-a rezolvat miercuri, 18 aprilie, pe holurile Primăriei. Atunci reprezentanții investitorului și ai municipalității au dat nas în nas de au ieșit scântei, la fața locului fiind și numeroși jurnaliști. Pentru că se putea ajunge la o păruială televizată, oamenii au fost băgați cu viteză într-un birou, pentru discuții. Când au ieșit, se părea că pacea s-a așternut peste grupul de persoane importante. Surpriză, însă: în loc de plajă, la conferința de presă s-a vorbit mai mult despre rețele de prostituție, prostituate, politicieni și procese.

Acum nici nu mai contează dacă se face sau nu se face complexul acvatic de pe malul Dunării. Deștepții din Primărie, însă, au reușit să facă o mare șmecherie: l-au adus pe primarul Ionuț Pucheanu în fața aparatelor foto, împreună cu un personaj controversat (Emanuel  Kermany, investitorul italian care vrea să modernizeze plaja). La o simplă căutare pe Google, numele acestuia apare în scandaluri, acuzații de proxenetism, afaceri dubioase, show-uri OTV și anchete Interpol.

Nu știm ce a fost în capul domnilor din Primărie care au invitat presa să asiste la bâlciul de miercuri. Cu această ocazie, toată lumea a văzut cum și cu cine se fac marile afaceri la Galați. Autoritățile se bat pe burtă cu investitorii, fac poze la semnarea contractelor, apoi toată lumea se șterge la fund cu promisiunile și cu termenele, începe scandalul și într-un final se pune de o împăcare, mai ales dacă în tablou apare un businessman surpriză, cu multe pete în cv. Posibil, subiectul „plaja Dunărea” va fi reluat pe la vară, pe la toamnă, eventual anul viitor, când vom discuta din nou despre orașul fără complex acvatic, despre țeapă, despre contracte, despre primar, despre investitor, despre prostituate și despre alte nenorociri. Părerea mea!


Distribuie articolul

You May Also Like