Primăria deschide noi șantiere în licee, școli și grădinițe

Distribuie articolul

Câteva echipe de muncitori vor fi trimise din acestă lună în opt unități de învățământ gălățene. Nu vor fi puși să execute doar lucrări în interior ci și în exterior, dacă tot sunt prognozate temperaturi negative și există șanse reale de îngheț și ninsoare.

Trei grădinițe (Motanul Încălțat, Alice și Voinicelul) vor avea parte de reparații la instalațiile sanitare. Conform datelor furnizate de Primăria Galați, contractul în valoare de aproape 100.000 de lei va fi executat de firma Deea Termo SRL, care are 30 de zile la dispoziție să finalizeze lucrările.

Cu un mini-șantier vor fi întâmpinați și copiii și educatorii de la Grădinița nr. 32. În cazul unității lor de învățământ, vor fi reparate magazia de alimente și poarta de acces. Firma care a câștigat contractul în valoare de 15.000 de lei este Terasament Concept SRL și are la dispoziție tot 30 de zile, pentru execuție.

Grădinița Tedi va avea parte de reparații curente în valoare de 11.000 de lei, executate de Conprest SRL în următoarele 25 de zile.

Instalația electrică a Școlii Gimnaziale nr. 18 va fi înlocuită. Lucrarea va costa 30.000 de lei și va fi executată de Monterm 2009 SRL într-un interval de 15 zile.

În Liceul cu Program Sportiv vor fi reparate trei dintre camerele căminului, Leadtech încasând 30.000 de lei pentru o lucrare ce ar trebui încheiată în 15 zile.

Poarta și gardul Colegiului Național Costache Negri vor fi și ele reparate de firma Povascom. Lucrarea va dura 15 zile și va costa 24.000 de lei.


Distribuie articolul

You May Also Like