Centrul de vaccinare drive-thru din Galați nu se închide. Programul de funcționare a fost prelungit până pe 8 iunie

Distribuie articolul


Centrul de vaccinare de tipul drive-thru din orașul Galați nu se va închide sâmbătă. Autoritățile locale au decis să țină centrul deschis încă o lună deoarece numeroși gălățeni preferă să se vaccineze anti-COVID din mașină, fără programare.


Biroul de presă al Primăriei Galați a anunțat că centrul de vaccinare drive-thru, din parcarea Shopping City Galați, va funcționa până pe 8 iunie. De la înființarea centrului, peste 3.000 de persoane s-au vaccinat din mașină.


„Centrul de vaccinare drive-through, amenajat de către Primăria municipiului Galați, va funcționa în continuare, până pe 8 iunie, în parcarea Shopping City Galați. Peste 3.200 de persoane s-au prezentat deja pentru a se vaccina direct din mașină. Centrul are patru fluxuri, se utilizează serul Pfizer, iar programul este între orele 8.00 și 20.00. Astfel, cei care doresc se pot vaccina fără programare”, au anunțat reprezentanții Primăriei Galați.


Prefectura Galați a anunțat joi că numărul total de doze de vaccin administrate începând cu data de 4 ianuarie 2021 la nivel județean este 125.695. Numărul total al persoanelor din județul Galați care au primit și a doua doză, până în prezent, este de 48.750.

Foto :digi24


Distribuie articolul

You May Also Like