PSD pregătește cel mai mare număr de stand-up comedy politic din istorie

Distribuie articolul

Ar fi de râs dacă nu ar fi de…crize de râs. Pesediștii pregătesc un miting împotriva statului paralel. Cică băieții de la partidul de guvernământ se simt persecutați de nemernicii invizibili care bântuie prin statul paralel. Mișcarea de protest la care sunt „invitați” oameni din toată țara ar putea avea loc la sfârșitul săptămânii, la București.

Este, probabil, o premieră mondială faptul că un partid de guvernământ se sperie de fantome, se plânge de persecuții și dă din mânuțe ca o fetiță neprihănită din opoziție. Ca să-și depășească spaimele, pesedița cu codițe apelează la poporul specialist în politică și mare fan al seriei tv Ghostbusters. Iar asta ar fi doar o poveste ridicolă însă demersul capătă accente de telenovelă cretină în condițiile în care, de pe margine, protestul pesediștilor pare să-i vizeze chiar pe pesediști, campioni absoluți la baroniadă, nepotism și corupție.

Fără îndoială, mișcarea nu se adresează oamenilor care au citit mai mult decât introducerea la mersul trenurilor și eticheta de la parizer. Aceștia știu că petardele Soros și statul paralel au rolul de a ascunde preșul sub care zac mizeriile făcute de guvernanți. În plus, chestia este veselă: Kafka ar fi murit de râs dacă ar fi trăit zilele în care pesedeul românesc organiza un miting împotriva grupurilor de interese și a abuzurilor. Bineînțeles, isprava cu protestul este de povestit nepoților baronilor locali cu carnet de membru PSD.

Așadar, la mitingul de la București, neprihăniții din conducerea PSD le vor vorbi oamenilor despre nenorocirile făcute de unguri, americani, iohanniști, procurori. Liviu Dragnea, de exemplu, le va povesti participanților despre județul Teleorman, compania Tel Drum, soția Bombonica, fondurile europene și ferma de porci a fiului. Din partea Galațiului ar trebui să vorbească liderii locali ai PSD, Dan Microsoft Nica și Florin stație de epurare Popa. Dacă mai rămâne timp, câteva vorbe despre combinații, nepotism și abuzuri ar putea spune ilustrul Florin Pâslaru iar despre grupurile de interese va vorbi Viorel Ștefan, om cu greutate și acțiuni la bacul care de ani de zile stă fix în calea podului peste Dunăre. Părerea mea!


Distribuie articolul

You May Also Like