Cu Caliga Gigel, Transurb se va moderniza nițel!

Distribuie articolul

O veste care a scăpat cu greu de aparatele radar a circulat luni, 4 decembrie, prin Galați. Cică în fruntea societății Transurb a ajuns megaspecialistul Gigel Caliga. Cu precizarea că nu este nume de scenă, vă anunțăm că acest gigel al transportului public o înlocuiește în funcție pe Genica Totolici. După un mileniu petrecut în fruntea societății, doamna nu a mai corespuns din punct de vedere politic și a fost înlocuită de membrii Consiliului de Administrație. Poziția revine ALDE, conform algoritmului inventat de politicieni.

„Consiliul de administratie al societatii Transurb S.A. Galati, intrunit astazi, 04.12.2017, la ora 10.00, in sedinta extraordinara, a hotarat ca functia de Director General, provizoriu, sa fie ocupata de domnul Caliga Gigel. Domnul Caliga Gigel, de profesie economist, va ocupa aceasta functie pana la organizarea concursului de selectie a postului de Director General in conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta nr.109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, actualizata”, se arată într-un comunicat al SC Transurb Galați.

Gigel Caliga este un domn pe care nu-l recomandă doar numele sonor ci și activitatea politică. Pentru apariția acestui specialist în viața gălățenilor trebuie să-i mulțumim lui Marius Stan. Nu știm pe unde l-a găsit fostul primar dar l-a adus în funcția de consilier personal. Apoi, Caliga a ajuns în Consliul Local unde s-a remarcat prin faptul că se strica la burtă fix când trebuia să voteze proiectele propuse de fostul său șef, Marius Stan.

Recent, pentru merite deosebite în pupat în fund inelul lui Cristian Dima, Gigel Caliga a ajuns consilier la Ministerul pentru Mediul de Afaceri. A plecat de acolo cu tot cu Dima și acum, din motive de plictiseală, aterizează fix pe cocoașa gârbovită a Transurbului local.


Distribuie articolul

You May Also Like