Proiect educațional nou pentru copii, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Angheluţă”

Distribuie articolul

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Angheluţă” din Galaţi a lansat proiectul educaţional „Minunata lume a plantelor”, destinat copiilor de grădiniţă și elevilor din clasele 0 – XII. Activitățile se desfășoară la complex și sunt coordonate de muzeografa Luca Mariana.

Proiectul are ca scop familiarizarea elevilor cu diversitatea plantelor, atât cele spontane, cât și cele introduse și aclimatizate în cadrul Grădinii Botanice. Pe lângă studiul morfologiei și ecologiei plantelor, activitățile educative vor sublinia importanța vegetației pentru fauna sălbatică, oameni și echilibrul general al mediului înconjurător.

Mai mult de atât, el se va desfășura pe întreaga perioadă caldă a anului, copiii putând observa dezvoltarea şi transformările ce apar la plante de la un anotimp la altul.

Părinții și cadrele didactice interesate de înscrierea copiilor pot contacta muzeul pentru detalii suplimentare și programări la numărul de telefon 0724-608.200, disponibil de luni până vineri, între orele 09.00 și 15.00.


Distribuie articolul

You May Also Like