Profi tari de Galați!

Distribuie articolul

Anul acesta, Gala Profesorului Bologna a adus, la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, premii pentru patru cadre didactice: două la Facultatea de Litere, unul la Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice și unul la Știința și Ingineria Alimentelor. Un titlu de Profesor Bologna a ajuns și la Universitatea „Danubius”, chiar la rectorul Andy Pușcă.

Prof. univ. dr. Alina Ganea este prodecan al Facultății de Litere și co-responsabil al Centrului de reuşită universitară al Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi. Conform datelor oferite de profitari.ro, Alina Ganea a fost nominalizată de către studenți pentru simțul umorului, răbdarea, atitudinea degajată și capacitățile psiho-pedagogice de care dă dovadă. Tinerii au mai apreciat faptul că încurajează lucrul în echipă și participarea lor la diferite activități. Lector dr.  prin capacitățile psiho-pedagogice, atitudinea degajată și prietenoasă și multă răbdare. Încurajează lucrul în echipă și participarea studenților la diferite activități. Există o relație foarte bună între studenți și cadrul didactic, aceasta bazându-se pe comunicare și respect. Lângă premiul „Jeune chercheur” oferit de Asociaţia Română a Departamentelor de Franceză din România și câștigat de doamna profesor în 2013 se va alătura și diploma de Profesor Bologna, distincție oferită de studenți pentru tot ce dumneaei înseamnă pentru aceștia. prin capacitățile psiho-pedagogice, atitudinea degajată și prietenoasă și multă răbdare. Încurajează lucrul în echipă și participarea studenților la diferite activități. Există o relație foarte bună între studenți și cadrul didactic, aceasta bazându-se pe comunicare și respect. Lângă premiul „Jeune chercheur” oferit de Asociaţia Română a Departamentelor de Franceză din România și câștigat de doamna profesor în 2013 se va alătura și diploma de Profesor Bologna, distincție oferită de studenți pentru tot ce dumneaei înseamnă pentru aceștia.

Petrica Crângan Paţilea, este tot de la Litere, pregătind viitorii jurnaliști. Petrica Pațilea a fost remarcată pentru că folosește metode moderne de predare, încurajează dialogul, tratează studenții ca de la egal la egal și permite exprimarea liberă.

Lector Valentina Cornea, de la Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice, este, conform profitari.ro, punctuală, creativă și interesată de părerile studenților, pasionată de educație și un bun formator.

Asistent dr. Doina-Georgeta Andronoiu, de la Știința și Ingineria Alimentelor, oferă și încurajează libertatea de exprimare, cere părerile studenților și ține cont de acestea. Este un om cu o atitudine degajată, care reușește să facă lucrurile complicate să pară simple, care evaluează periodic studenții și le oferă materiale suplimentare. În total, treisprezece cadre didactice de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați au fost propuse anul acesta pentru a primi titlul de Profesor Bologna și alte două nominalizări s-au făcut pentru Universitatea „Danubius”. Aici, cel care a primit premiul este prof. univ. dr. Andy Pușcă, apreciat de studenți pentru simțul umorului, atenția distributivă și memoria excelentă.

„Este interesat de viitorul studențiilor săi, ajutându-i să-și găsească locuri de muncă, și dorește să le ofere un mediu optim pentru studiu, implicându-se în procesul de finanțare al unor săli de curs specializate”, se arată pe profitari.ro.

Ajunsă la a X-a ediție și organizată de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), Gala Profesorului Bologna a avut loc la București, la Palatul Parlamentului, sub înaltul patronaj al Președintelui României. De altfel, Gala este singura inițiativă națională menită să răsplătească performanța didactică a profesorilor, punând în lumină pe acei dascăli care reușesc să-și inspire discipolii. Titlul de „Profesor Bologna” sau Prof Tare se acordă, anual, exclusiv de către studenți.


Distribuie articolul

You May Also Like