Primarul orașului Tg.Bujor face cumpărături pentru persoanele izolate la domiciliu din cauza coronavirusului

Distribuie articolul

Primarul orașului Tg.Bujor din județul Galați face cumpărături pentru localnicii în vârstă care stau în casă în timpul epidemiei de coronavirus. Este vorba despre Laurențiu Gîdei care spune că astfel încearcă să-i convingă pe oameni să nu iasă pe stradă. Comanda se face telefonic, transportul este gratuit, însă factura este achitată de beneficiar, precizează șeful Primăriei din Tg.Bujor.

Edilul șef este ajutat de consilierii săi și livrează la domiciliu lucrurile cumpărate de la magazinul alimentar sau de la farmacie, astfel încât oamenii să poată respecta recomandarea autorităților privind evitarea deplasărilor în zonele publice. Inițiativa se adresează persoanelor în vârstă și celor cu probleme medicale. Cei care au nevoie de ajutor trebuie să sune la Primărie pe parcursul dimineții, să spună ce lucruri le lipsesc și, ulterior, primesc la domiciliu lucrurile comandate. Transportul este gratuit, însă factura este achitată de beneficiar.

„În aceste momente de cumpănă pentru întreaga țară, vă rog să aveți grijă de voi! Evitați aglomerația, stați cât mai mult posibil acasă!

Conform statisticilor, persoanele vârstnice sunt cele mai afectate de infecția cu COVID-19 (coronavirus)! În acest context, vă anunț că vin în sprijinul celor care au nevoi urgente, în principal pentru a evita deplasarea la farmacii sau magazine alimentare! Alături de consilierii primarului, primim solicitări pentru a vă face cumpărăturile urgente! Sunați zilnic între orele 08.00 – 12.00, la numărul 0786138138, pentru a ne spune ce anume doriți să cumpărați, apoi după ora 13.00, facem livrarea la domiciliu! Fac precizarea că dumneavoastră veți  achita contravaloarea cumpărăturilor comandate, conform bonului fiscal Transportul este gratuit! Este extrem de important să facem tot ce putem pentru a preveni răspândirea virusului”, scrie în anunțul postat pe pagina de Facebook a Primăriei Tg.Bujor.

Echipa care face livrări la domiciliu este dotată cu mănuși și măști și respectă cu strictețe normele de prevenție stabilite de medici.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns