Primarul orașului Galați ar putea rămâne fără permis de conducere

Distribuie articolul

Am aflat de ce o să rămână primarul Ionuț Pucheanu fără permis de conducere. Din cauza unei minciunele care i-a supărat rău tare pe polițiștii de la Rutieră. Marți seara (27 noiembrie), Primăria Galați a anunțat că a pornit centrala de cartier care furnizează agent termic la instituțiile de pe strada Domnească, printre care se află și Poliția Rutieră. Miercuri dimineață, în instituție era foarte frig, semn că anunțul a fost o vrăjeală și că sistemul de termoficare din clădire nu a pornit.

Polițiștii gălățeni tremură sub caschete de aproape două săptămâni, de când vremea a început să facă figuri. Probabil, băieții de la Rutieră se încălzesc în mașinile de serviciu, audiază persoanele pe stradă și nu folosesc bastoanele din dotare ca să nu lovească între ei. De aceea, vestea de ieri a căzut ca o minune peste capetele polițiștilor gălățeni, bucuroși că au scăpat de cojoace și flanele pe gât. Totul s-a transformat într-o surpriză neplăcută miercuri dimineață: caloriferele de la serviciu erau la fel de reci ca zilele trecute și ca decorul din Ice Age. Povestea va avea urmări în cv-ul electoral al lui Ionuț Pucheanu, dar polițiștii de la Rutieră se întâlnesc cu primarul și în trafic, așa că mare atenție la prioritate, domnule șofer!

Dacă mergem pe firul logic și înghețat al poveștii, Ionuț Pucheanu ar putea rămâne și fără pașaport, deoarece în clădirile bocnă respiră cu aburi și domnii de la Serviciul Pașapoarte. Pe lângă ei, tremură din toate încheieturile Inspectoratul de Poliție, Secția 5 de Poliție, Imigrările și Evidența Populației. Și ar mai fi peste 10.000 de cetățeni care au parte de frig și acasă…


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns