Primarul din Tecuci, suspect de Covid-19

Distribuie articolul

Primarul Tecuciului, Lucian Costin, a intrat în izolare la domiciliu, după ce un test rapid pe care l-a făcut benevol a ieșit pozitiv la Covid 19. Pentru un diagnostic precis, edilul șef a făcut și un test PCR Real Time, pentru care așteaptă rezultatul.

„Un test rapid pe care l-am efectuat astăzi a confirmat ceea ce nu aș fi vrut să aud: POZITIV!

Firește, am intrat în autoizolare, și am repetat testul, de această dată unul PCR – Real Time. Aștept rezultatul în circa două zile. Dacă și cel de-al doilea test va ieși pozitiv, voi rămâne pe mai departe în autoizolare, respectând toate restricțiile impuse de DSP Galați.

Însă, în toată această perioadă nu voi fi în concediu. Există suficiente resurse tehnologice, dar și determinare din partea mea pentru a coordona activitatea primăriei. Suntem la început de an, ne aflăm în plin proces de reorganizare a serviciilor publice, bugetul trebuie stabilit, prioritățile la fel.

Chiar și din autoizolare, vă asigur că nu voi slăbi frâiele. Este important să mergem înainte, să nu pierdem timpul.

P.S. Îmi doresc să vă știu sănătoși! Vă rog ca la cel mai mic simptom să vă testați. Este extrem de important și pentru dumneavoastră, dar și pentru cei din jur”, scrie Lucian Costin pe pagina sa de Facebook.


Distribuie articolul

You May Also Like