Primarul Costel Fotea lovește din nou: face muzeu, spital, drum și hangar. Ionuț Pucheanu face bine!

Distribuie articolul

Nu am fi revenit asupra glumiței cu primarul Costel Fotea dacă nu eram îndemnați să o facem. Îndemnați chiar de personajele principale. În timp ce Ionuț Pucheanu face calcule complicate pentru realizarea unei străduțe în Țiglina și a unei parcări în Mazepa, Costel Fotea a reușit să termine hangarul elicopterului SMURD în care și-a prins dinții simpaticul Nicolae Bacalbașa, a resuscitat proiectul Muzeului de Arte Vizuale din parcul Rizer, a depus documentele pentru extinderea centurii orașului Galați și a început reabilitarea spitalului județean. Pe scurt, primarul Costel Fotea face muzeu, spital, drum și hangar. Era să uităm: mai face un centru pentru bolnavii de Alzheimer, într-o clădire din Port care aparține Direcției pentru Protecția Copilului, și două pavilioane noi, la Spitalul de Boli Infecțioase și la Spitalul TBC.

Ar părea că-l lăudăm pe Fotea, dar noi de fapt îl criticăm pe Pucheanu. În timp ce Fotea mai face una, alta, edilul șef  (cel oficial) anunță investiții în „interioarele” cartierelor. Asta nu-i rău, dar nu are legătură cu dezvoltarea durabilă, atât de propovăduită de politicieni în campania electorală. În rest, lui Pucheanu nu-i iese nicicum cu parcările, spațiile verzi, locurile de joacă, bulevardele, rețelele electrice…

Așadar, gălățenii l-au dorit pe Pucheanu dar s-au trezit cu Fotea în pat. Practic, cetățenii experimentează un fel de menaj a trois, cu Ionuț Pucheanu pe post de soț în acte și cu Costel Fotea în rol de mascul alfa. Este evident cine stă capră!


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns