Primarul Costel Fotea lovește din nou: face muzeu, spital, drum și hangar. Ionuț Pucheanu face bine!

Distribuie articolul

Nu am fi revenit asupra glumiței cu primarul Costel Fotea dacă nu eram îndemnați să o facem. Îndemnați chiar de personajele principale. În timp ce Ionuț Pucheanu face calcule complicate pentru realizarea unei străduțe în Țiglina și a unei parcări în Mazepa, Costel Fotea a reușit să termine hangarul elicopterului SMURD în care și-a prins dinții simpaticul Nicolae Bacalbașa, a resuscitat proiectul Muzeului de Arte Vizuale din parcul Rizer, a depus documentele pentru extinderea centurii orașului Galați și a început reabilitarea spitalului județean. Pe scurt, primarul Costel Fotea face muzeu, spital, drum și hangar. Era să uităm: mai face un centru pentru bolnavii de Alzheimer, într-o clădire din Port care aparține Direcției pentru Protecția Copilului, și două pavilioane noi, la Spitalul de Boli Infecțioase și la Spitalul TBC.

Ar părea că-l lăudăm pe Fotea, dar noi de fapt îl criticăm pe Pucheanu. În timp ce Fotea mai face una, alta, edilul șef  (cel oficial) anunță investiții în „interioarele” cartierelor. Asta nu-i rău, dar nu are legătură cu dezvoltarea durabilă, atât de propovăduită de politicieni în campania electorală. În rest, lui Pucheanu nu-i iese nicicum cu parcările, spațiile verzi, locurile de joacă, bulevardele, rețelele electrice…

Așadar, gălățenii l-au dorit pe Pucheanu dar s-au trezit cu Fotea în pat. Practic, cetățenii experimentează un fel de menaj a trois, cu Ionuț Pucheanu pe post de soț în acte și cu Costel Fotea în rol de mascul alfa. Este evident cine stă capră!


Distribuie articolul

You May Also Like