Condusul sub influența alcoolului, sport local de masă 

Distribuie articolul

Încă un gălățean s-a ales cu dosar penal pentru că s-a urcat băut la volan și fără permis de conducere. În plus, a provocat și un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită. ”Un bărbat de 29 ani, din comuna Smârdan, a condus un autoturism pe D.J. 251, în localitatea Pechea și, în dreptul clădirii primăriei, la efectuarea virajului la stânga, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat pe partea stângă.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pasagerului aflat pe locul din dreapta față, un bărbat de 33 ani, care nu a necesitat însă, internarea în spital.

Polițiștii l-au testat alcoolscop pe bărbatul aflat la volan, rezultatul fiind 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule” precizează Poliția Galați.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Distribuie articolul

You May Also Like