Primăria Galați își face agenție imobiliară

Distribuie articolul

Celor care se întreabă de ce nu scăpăm de câinii comunitari, de ce este orașul sufocat de bălării sau de ce sunt străzile și trotuarele pline de gropi li se oferă un răspuns simplu: Primăria este ocupată cu lucruri mult mai importante, cum ar fi înființarea unei agenții imobiliare.

Astfel, dacă sunteți în căutarea unui spațiu sau dacă doriți să vindeți sau să închiriați un apartament, o casă ori un teren, puteți apela municipalitate.

”Primaria municipiului Galați înființează o platformă de mediere și un eveniment asociat investițiilor imobiliare pentru a susține dezvoltarea economiei locale. Administrația locală gălățeană vă invită să participați la Galați Imofest 2018. Inițiativa Primăriei Galați de inițiere și dezvoltare a unei platforme de mediere dintre investitori imobiliari, întreprinzători ce caută locații noi și proprietari publici și privați de terenuri și clădiri, inclusiv cele aflate în patrimoniul municipiului Galați”, se arată pe pagina de internet a Primăriei Galați.

E adevărat că până acum nu a reușit să publice o listă cu imobilele și terenurile din subordinea ei, deși a fost cerută în repetate rânduri. Rămâne de văzut în ce măsură va fi publicată pe această platformă.

Intențiile de participare la acest proiect se pot depune doar până pe data de 3 iulie 2018 la adresa imofest@primariagalati.ro și trebuie să conțină datele de identificare și terenurile propuse pentru prezentare.


Distribuie articolul

You May Also Like