Primar performant pentru Corni

Distribuie articolul

Dragi cetățeni din Corni, Măcișeni şi Urlești,

 

Dacă sunteți mulțumiți de cum arată lucrurile în comuna noastră și credeți că nu există loc pentru îmbunătățire, atunci probabil că nu sunt omul pe care îl căutați.

Numele meu este Răducu Munteanu, sunt născut pe 20 septembrie 1983, căsătorit, doi copii: Alexandru-13 ani și Cristian-5 ani.

Sunt cunoscut în comunitate ca o persoană care căută soluții acolo unde alții văd doar probleme.

Am o experiență de lucru consistentă.

O experiență de peste 14 ani în administrarea unei societăți în domeniul construcțiilor civile și industriale.

Am proiectat și implementat un proiect de înființare a unei plantații de cătină albă cu tot fluxul necesar (cultivare, recoltare, depozitare în spații frigorifice) Dacă sunteți de părere că a vorbi despre o administrație transparentă și că micile înțelegeri neoficiale sunt o parte normală a vieții de care nu putem scăpa, atunci poate că actualii noștri conducători locali, sunt mai pe gustul dumneavoastră. Tot ei vor decide cum se împart terenurile primăriei, vor crește prețul apei potabile fără motive întemeiate și vor continua să negocieze contracte cel puțin discutabile, așa cum s-a întâmplat până acum.

Am văzut îndeaproape provocările cu care ne confruntăm și simt că este timpul pentru o schimbare curajoasă. La sfârșitul acestei săptămâni aveți ocazia să votați pe cineva care nu vă promite luna de pe cer, ci care va munci alături de voi, zi de zi, pentru a aduce acele îmbunătățiri reale de care comuna noastră are nevoie.

Pe cineva care crede că transparența, integritatea și dedicarea nu sunt doar cuvinte frumoase, ci principii de bază în administrarea unei comune. Dacă sunteți mulțumiți cu drumurile așa cum sunt, cu școala şi grădinița așa cum sunt și cu serviciile publice cu mari probleme, atunci, cu siguranță, actualii conducători ai comunei ar trebui să rămână în funcții.

Dar, dacă în adâncul inimii voastre simțiți că locuitorii din Corni, Măcișeni și Urlești merită mai mult, atunci vă invit să lăsați teama deoparte și să ne unim forțele pentru binele comunității noastre şi să facem schimbarea mult dorită!

Veniți la vot pe 9 iunie doar dacă doriți să fiți parte a acestei schimbări.

Dacă nu, puteți alege să stați acasă, dar amintiți-vă că asta înseamnă să lăsați în mâinile lor deciziile care vă vor afecta viața și viitorul comunei noastre.

Este simplu: dacă vă convine ca ei să decidă pentru voi și să vă modeleze viitorul, atunci nu e nevoie să vă deplasați la urne. Dar, dacă vreți să preluați frâiele destinului comunei noastre, atunci veniți și faceți-vă auzită vocea!

 

Dintre obiectivele mele principale amintesc:

 

Apă și canalizare în satul Urlești, iar în Corni și Măcișeni pe ulițele unde nu există;

O mai bună organizare a serviciului de Salubritate, și aici mă refer la faptul că mașina să intre pe toate străzile și să colecteze din poartă-n poartă;

Asistenta medicală să se deplaseze săptămânal la bătrânii din cele trei sate sau ori de câte ori este nevoie; Un parc nou, modern, cu panouri fotovoltaice;

Sprijin pentru profesorii tineri ce doresc să rămână în comună;

Cămin Cultural la Măcișeni prin atragerea de fonduri europene.

 

 Cu sinceritate și un strop de îndrăzneală, Răducu Munteanu

 

Comandat de Forța Dreptei, Filiala Jud. Galați.

Realizat de SC Tornada Lighting SRL.

Publicat de Express de Dunăre.

Cod de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP: 21240063


Distribuie articolul

You May Also Like