În plină campanie de deszăpezire, primarul Ionuț Pucheanu se ceartă cu gălățenii pe rețelele de socializare

Distribuie articolul

Primarul Ionuț Pucheanu face deszăpezire pe FB. Pentru că pe străzi nu a avut mare bătaie de cap cu „bruma” de zăpadă, edilul șef s-a înfipt în troienele de critici de pe pagina sa de socializare. Între două fente publicitare cu invazia de utilaje de deszăpezire, el a dat cu capul de tastatura laptopului o duduie care a îndrăznit să-l critice.

Totul a pornit de la postarea unei gălățence nemulțumită de prezentarea de tip epopee a campaniei de deszăpezire.

„Dacă asta numiți zăpadă? Prin anii 80-90 ce era? Vai de capul dumneavoastră? Chiar așa, preocupați vă de căldura din case și apartamente și lăsați circul ăsta ieftin pe care vă pune Dan Nica să îl faceți, că dacă vine o zăpadă adevărată sau îngheață Dunărea…atunci să vă văd. Ați albit străzile aiurea și dacă vine o zăpadă adevărată să vă văd atunci…domnule primar pe hârtie ce sunteți… S-a văzut până acum ce ați făcut. Nimic! Mă lăsați să vă enumăr toate greșelile și prostiile pe care le-ați făcut? Nu prea cred”, a spus doamna pe FB.

În plin cod multicolor de ger, ninsoare și viscol, primarul Ionuț Pucheanu și-a făcut timp să-i răspundă doamnei. El a coborât de pe gâlma de zăpadă și a pus-o la punct pe duduia care a avut curaj să se ia de gospodarul șef al urbei.

„Ați ratat cu brio, o ocazie extraordinară de a nu opina. Faceți dvs mai multe în calitate de cetățean”, a scris primarul Pucheanu pe pagina sa de FB.

Chiar așa. Doamna recalcitrantă ar trebui să ia lopata în mână și să facă lună cartierul în care locuiește. Apoi să rezolve problema gropilor din oraș, a câinilor fără stăpân, a falezei care se surpă, a spațiilor verzi, a parcului industrial, a centurii ocolitoare, a drumului de la turnul de televiziune…Și tot doamna ar trebui să le spună directorilor puși de PSD să nu mai ude gazonul când plouă, să tundă buruienile din oraș și să nu mai asfalteze prin bălți.


Distribuie articolul

You May Also Like