Vești bune pentru șoferi: se redeschide Faleza Superioară a Dunării la Elice

Distribuie articolul

Sunt vești bune pentru șoferii din Galați. Se redeschide circulației auto Faleza Superioară a Dunării, în zona Elice. Groapa de pe Bulevardul Marii Unirii a fost acoperită, stratul asfaltic a fost turnat iar jardinierele care blocau accesul mașinilor au fost înlăturate. Vineri dimineață, câteva echipe de muncitori făceau ultimele intervenții astfel încât strada să poată fi redeschisă săptămâna viitoare.

„Luni, 21 august, se va deschide traficului rutier porțiunea de drum de pe Bulevardul Marii Uniri (zona Elice). Prima etapă a lucrărilor de consolidare a accidentului de teren de aici este finalizată. Urmează derularea celei de-a doua etape care presupune reparații în zona Falezei Inferioare, acesta fiind motivul pentru care accesul cetățenilor către zona de promenadă va fi restricționat pe scările din partea stângă cum privim spre Dunăre”, se arată într-un comunicat al Biroului de Presă al Primăriei Galați.

Lucrarea care se apropie de final a început în iarnă și a costat aproape 900.000 de euro. Totuși circulația pe Bulevardul Marii Uniri la Elice este deviată din anul 2012. De atunci Primăria a încercat de mai multe ori să stabilizeze terenul din cauza căruia a apărut groapa de pe faleză și a fost dat peste cap traficul auto. Încercările nereușite au costat aproape 1,5 milioane de euro.


Distribuie articolul

You May Also Like