Potec vs Fotea. Somație publică la adresa președintelui CJ!

Distribuie articolul

 

 

Liderul Forței Dreptei Galati, Petrișor Potec, l-a somat public, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă pe președintele Consiliului Județean Costel Fotea să declare dacă varianta ocolitoare a Galațiului (Centura Mare) are asigurată finanțarea din fondurile europene, cele mult vehiculate până acum.

De asemenea, Petrișor Potec solicită ca președintele Costel Fotea să precizeze dacă varianta este prevăzută în Masterplanul de transport și dacă nu cumva motivul solicitării rezilierii acestui contract de execuție este inadvertența între proiectul scos la licitație și varianta aprobată în Masterplanul de transport.

„Sunt câteva chestiuni elementare la care președintele CJ poate să răspundă succint.

Dacă finanțarea provine din fonduri europene sau de la bugetul național, dacă proiectul scos la licitație pentru execuție este cel prevăzut în Masterplanul de transport, (este scos în regim de drum express sau drum național?) și dacă traseul este cel prevăzut in Masterplan sau este acel traseu, mai vechi, prevăzut prin 2012, ce a stat ascuns prin sertare și din raționamente electorale a fost scos acum, pe repede-nainte”, A declarat președintele Forței Dreptei Galați, Petrișor Potec.

Concluzionând, acesta a mai spus că: „… astăzi, pot să afirm cu tărie că proiectul în această variantă nu se va face. Nu are cum…!”.


Distribuie articolul

You May Also Like