Nervi și altoială la pachet la USR-ul local!

Distribuie articolul


Așa cum anticipam încă din iarnă nervozitatea la USR-ul gălățean este la ea acasă, mai mulți membri, atât din primul eșalon cât și alții fără de funcții prea mărețe fiind nemulțumiți de conducerea organizației județene a partidului.

Cu un rezultat dezastruos la alegerile locale, cu o numire aiuritoare pe funcția de prefect a unui nene care n-are și n-a avut vreodată carnet de partid, cu lipsa cruntă a organizațiilor în teritoriu iar cireașa pe tort, fără candidat la alegerile parțiale ce vor avea loc la finalul acestei luni în orașul Târgu Bujor.

Și cum era de așteptat astăzi, oala a dat în clocot, președintele Rodeanu fiind luat astăzi la întrebări pe un ton nu tocmai prietenos de colegii de partid.

VEZI VIDEO AICI

Și cum e de așteptat la așa tensiuni, n-au lipsit îmbrâncelile, vorbele de duh, puțind lipsind să iasă o încăierare serioasă.
Păi, ce-ar fi de spus? L-am sunat pe președintele Rodeanu pentru un punct de vedere dar așa cum îi șade bine parlamentarului în cauză, a respins apelul nefiind interesat de un dialog.
Spor la cafting!


Distribuie articolul

You May Also Like